Nieuwe locatie in Terneuzen: Open dag!

Zoals bekend heeft Recovery MHC een samenwerking met First Change in Terneuzen. Door deze samenwerking kan goede hulp ook in Zeeland worden aangeboden. Op de locatie bij First Change wordt een dagbehandeling, nabehandeling en begeleiding naar een klinische behandeling aangeboden.

Nieuwe locatie

Onlangs zijn wij daar verhuisd naar een moderne nieuwe locatie op Axelsestraat 16 in Terneuzen. Op vrijdag 13 september aanstaande wordt het nieuwe pand officieel geopend door wethouder Laszlo van de Voorde, portefeuillehouder van onder andere Wet maatschappelijke ondersteuning in gemeente Terneuzen.

Iedereen is van harte welkom tijdens de officiële opening. Je wordt dan rondgeleid door onze nieuwe locatie. Ook kun je tijdens deze open dag kennismaken met onze dienstverlening op het gebied van verslavingszorg én met de specialisten van WMO.

Meer informatie over de open dag en mogelijkheid tot inschrijving vind je op de website van First Change.

Herstellen van een verslaving doe je niet alleen. Wij bieden je graag professionele hulp. Heb je vragen over het herstel van verslaving bij Recovery Mental Healthcare en wat dit precies inhoudt? Of wil je meer weten over de therapievormen en onze ambulante en klinische behandelingen? Ons multidisciplinaire team van specialisten op het gebied van verslavingszorg beantwoordt ze graag. Je kunt ons bereiken op nummer: 085 – 8200 900 of administratie@recoverymhc.nl.